Hú, de mennek ezek az állatos címek...

Most olvasom csak, hogy...:

Tony Dungy says Michael Vick could potentially wind up in Buffalo, which he says previously discussed signing the quarterback

                                                                                             -nfl.com-

Vagyis Tony Dungy szerint Michael Vick Buffaloban köt majd ki, és sajnos hajlamos vagyok hinni a hozzá hasonló nagy emberek nyilatkozatainak.

De miért kell ezt? A liga egyik legizgalmasabb játékát nyújtó irányítója kerüljön be a létező legunalmasabb csapatba? Letöltendő börtönbüntetés ide vagy oda, imádtam amit ez a srác annak idején az Atlantában csinált. Nem tudom lesz-e még valaha ugyanolyan, mert a jelenlegi tudása gyakorlatilag nem ítélhető meg az alapján amit mostani csapatában wildcat toyboy-ként mutat, de ha kap egy igazi második esélyt, nem lehetne egy rendes csapatban?

Emlékszem az egyik szezon végén a Falconsnál Jim Mora Jr. edzővel állandó konfliktusaik eredményeként a szezonzáró meccsen Mora nem engedte futni. Csak a zsebből passzolhatott, kimozognia sem nagyon volt szabad (ekkor persze az Atlanta már nem volt playoff várományos, lehetett "szórakozni"). Ez lesz majd Buffaloban is, ahol most éppen elkapó posztra költötték a legtöbbet (Terell Owens), még ha nem is bizonyult nagyon sikeresnek az igazolás?

Ha letelik a mostani "büntető éve", sokkal inkább látnám szívesen a Dolphinsban. Ott egyébként is divastos mostanában a trükkös játék, és kapna egy temperamentumos olasz-amerikai edzőt, akivel biztos gyakran üvöltöznének egymással a meccsek szüneteiben, de a végén sokszor győztesen pacsiznának.

Kedves Sparano Úr! Kérésem ugyan szakmailag biztos nem megalapozott, de tessék csak a rengeteg eladható 7-es számú kék dzsörzére gondolni, és pörgetni a dollárjeleket a szeme előtt!

Vick for the Dolphins....please...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://firstdown.blog.hu/api/trackback/id/tr781517487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása